5 érv, hogy miért vásároljon Naturhelix termékeket:

 1. Magyar termék:

A Naturhelix termékek Magyarországon, lehetőség szerint hazai alapanyagokból, kézi munkával készülnek. Jó minőségű magyar termékeinket számos európai országba, valamint Ausztráliába és Japánba is exportáljuk.

 2. Piacvezető:

Állandó magas minőségüknek és biztonságuknak köszönhetően, a Naturhelix termékek hazánkban hosszú ideje a legnépszerűbb márkák közé tartoznak. Fülgyertyáink, testgyertyáink és csakragyertyáink országszerte megtalálhatók a gyógynövény- és bioboltokban, gyógyszertárakban.

 3. Széles választékban kapható:

Fülgyertyáink és testgyertyáink 15 féle változatban, 2, 6 és 10 db-os csomagolásban kaphatók. Ismerje meg BIO alapanyagokból illetve speciálisan gyermekek számára készült fülgyertyáinkat valamint a test és lélek összhangját elősegítő csakragyertyáinkat is!

 4. Vásárlóbarát:

Minden Naturhelix termékhez részletes, fotókkal illusztrált használati útmutatót mellékelünk az otthoni alkalmazás megkönnyítésére. A fülgyertya, testgyertya, csakragyertya kezelésekről, használatukról fontos tudnivalókat és érdekességeket találhat honlapunkon! A termékkel kapcsolatos egyéb kérdéseire örömmel válaszolunk telefonon, hívjon minket bizalommal!

 5. Kedvező áron megvásárolható:

Termékeink régóta kedvező áron, a megszokott tartalommal és minőségben kaphatók. Minden hónapban keresse a Naturhelix fülgyertyákat még kedvezőbb áron a boltokban az akciós termékek között!